Noticies

Assemblea de la Confederación de Espeleología y Cañones

El passat dissabte 22 d’octubre es va realitzar l’assemblea general de la CEC a les instal·lacions esportives Castilla a la ciutat de Palència. L’assemblea va ser distesa i hi va haver molta cordialitat i bona sintonia. Dels punts que es van tractar, cal destacar els següents:

  • L’accidentalitat durant l’any 2016 a estat moderada -  baixa pel que no s’esperen sobresalts en les assegurances pel 2017. A nos ser que passi res d’especial abans de que acabi l’any.
  • La CEC ha estat nomenada la representat d’Espanya a la Federació Europea d’Espeleologia (FSE) i a la Unió Internacional d’espeleologia (UIS), gràcies a les gestions dutes a terme per les federacions catalana i gallega a Yorkshire. Aquestes són respectivament delegat i vicedelegat.
  • Es van posar les bases per preparar l’edició de Subterranea. Pel que si algú té algun article pot posarse en contacte amb en Jaume Ferreres responsable de la nostra federació ( Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. ).
  • Degut al final de cicle obligatori per estatuts, La federació Catalana ha deixat de ser la coordinadora de la CEC a favor del president de la federació del País Valencià, Hilario Ubiedo. Per tant:

o   La valenciana serà la coordinadora

o   La càntabra serà la tresorera

o   La gallega el secretari

o   La navarra serà responsable de l’espeleosocors

o   L’Asturiana del descens de canyons

o   La catalana serà responsable de les escoles

o   La castellanolleonesa coordina l’assegurança

o   Y La resta estan pendents de processos electorals a les seves federacions.

Des de la CEC es demana que fem difusió de les nostres activitats, ja siguin federatives o de club amb certa anticipació per fer-ne difusió des de la web i el facebook.

FOTO       

D’esquerra a dreta: Juan Colina (F Càntabra), Angel (F. Madrilenya), Luisfer Caro (F. Riojana), Francisco Martínez (F Galega), Hilario Ubiedo (F Valenciana), Mª Isabel Diaz (F Asturiana), Lluís Domingo (F Catalana), Sergio Martínez (F Navarra), a la pantalla Jaime Alvárez (F Canaria) i fent la foto Julio García (F Castellano Leonesa).